Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un emigrant din Turcia, stabilit în Alba Iulia, este obligat să părăsească România în termen de 15 zile. A fost prins de oamenii legii

Publicat

Un cetățean din Turcia, stabilit ilegal în Alba Iulia, are obligația de a părăsi teritoriul României în termen de 15 zile. Acesta afost depitat de polițiștii de la imigări cu ședere ilegală și va trebui să se conformeze prevederilor legale.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba au desfăşurat în data de 13 noiembrie o acţiune proprie pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza municipiului Alba Iulia.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean din Turcia. Persoana în cauză a intrat în ţară în baza unei vize Schengen, iar, la expirarea dreptului de şedere de 5 zile, nu a părăsit România.

Față de cele constatate s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a străinului, pe numele său fiind emisă o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească România în termen de 15 zile .

„Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Alba, din Str.I.C. Brătianu Nr. 1B, la numărul de telefon 0258-806161 interior 20318 sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro”, au transmis oamenii legii.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax