Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un filmuleţ realizat la Mănăstirea Dumbrava din județul Alba a devenit viral pe internet. Un avocat și un IT-ist cântă dumnezeiește un colind

Publicat

colind-calin-merca-avocat-emil-floare-it-ist-1-465x390 Un filmuleţ realizat la Mănăstirea Dumbrava din județul Alba a devenit viral pe internet. Doi tineri din Cluj-Napoca au fost filmați în timp ce colindau în mănăstire, în ajun de Moș Nicolae. Cu toate că profesiile lor nu au legătură cu muzica, unul fiind avocat și unul IT-ist, vocile lor au uimit atât oamenii care se aflau în acel moment în lăcașul de cult cât și pe cei care au putut să asculte colindul pe internet.
Călin-Marin Merca, de profesie avocat, și Emil Floare, IT-ist, au fost filmați în timp ce colindau în Mănăstirea Dumbrava din județul Alba, iar la scurt timp de la urcarea videoclipului pe internet, a devenit viral.
„Va mulţumesc frumos tuturor pentru gândurile bune şi pentru mesajele de apreciere. Nu mă aşteptăm că acest colind cântat cu prietenul şi colegul meu Emil Floare să fie pe placul atâtor oameni. Mă bucur că am reuşit să ne apropiem prin acest colind de sufletele dumneavoastră şi va doresc sărbători fericite tuturor”, scrie Călin-Marin Merca, pe pagina sa de Facebook.

„Clipul filmat împreună cu Calin-Marin Merca a mișcat și mișca în continuare multe inimi! Vă multumesc că, preț de câteva secunde, de fiecare dată când îl ascultați, suntem în același cuget și simțire! Pentru mine asta e o puternică invitație la a continua ceea ce fac. E o validare, confirmare (ziceți-i cum vreți) ce mă umple de bucurie!” a scris Emil Florea.

Reacțiile oamenilor au fost pe măsura colinului.
„Este înălțător acest colind, iar vocile voastre, Călin și Emil, pline de căldură! Versuri pline de durere, ne duc cu gândul la suferințele înaintașilor, dar la fel de bine, pot fi actuale” scrie într-un comentariu pe rețeaua de socializare.
„Ați mișcat o țară-ntreagă Emil, indiferent de sex, etnie, vârstă, orientare politică ! Doamne ajuta prieteni !”
Cei doi clujeni au adunat sute de mii de vizualizări, au fost invitați la emisiuni și văzuți toată țara.

Video: Călin Merca

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    luni, 14.12.2015 at 10:38

    Vorbele sunt de prisos. Felicitari si multumesc pt ca am simtit ca inca mai merita sa ne bucuram.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax