Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un fost deținut al Penitenciarului Aiud, trimis în judecată de DIICOT: A fost prins cu droguri în celulă

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un fost deținut al Penitenciarului de Maximă Sigurnață Aiud a fost trimis în judecată. Bărbatul a fost trimis în judecată după ce la un control în celula sa, gardienii au descoperit droguri. 

Deși fapta s-a petrecut la sfârșitul anului 2022, procurorii DIICOT Alba Iulia l-au trimis în judecată recent. Dosarul a trecut de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 27 martie 2024. Dosarul se va judeca pe rolul Tribunalului Alba.

S-a reţinut în esenţă în sarcina inculpatului faptul că în data de 3 noiembrie 2022, în timp ce era încarcerat în cadrul Penitenciarului Aiud, a deținut fără drept un fragment de țigaretă care conținea fragmente vegetale pe care s-a pus în evidență compusul MDMB-4en-PINACA (drog de mare risc), pentru consum propriu.

Între timp, bărbatul a fost eliberat din Penitenciar și a dispărut. Autoritățile nu l-au găsit nici la adresa de pe buletin, dar nici în bazele de date naționale (contracte de muncă).

Vecinii din localitatea Cisnădie, în care acesta avea adresa pe buletin au precizat că nu l-au văzut niciodată, în locația respectivă.

Drept urmare bărbatul a fost trimis în judecată, în lipsă. Acesta va fi judecat pentru deținere de droguri de mare risc. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax