Connect with us
Publicitate

AIUD

Un fost deținut al Penitenciarului Aiud va ajunge iar în fața magistraților. Ce distrugeri a provocat cât timp a fost închis

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un fost deținut al Penitenciarului de Maximă Aiud va ajunge din nou în fața magistraților. Este vorba despre o faptă pe care a comis-o chiar în închisoare. 

În data de 6 februarie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Acesta va fi judecat pentru distrugere.

Faptele s-au petrecut în data de 9 noiembrie 2022, iar paguba a fost de aproape 600 de lei.

Potrivit motivării instanței bărbatul a distrus chiuveta și vasul de toaletă, dar și suportul de chiuvetă.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt că la data de 09.11.2022, în jurul orei 16:30, inculpatul, aflându-se în Penitenciarul Aiud în calitate de persoană privată de libertate, a distrus chiuveta, suportul chiuvetei şi vasul de toaletă din incinta camerei cu nr. 29 de pe secţia E.1, prejudiciul total cauzat fiind în cuantum de 572 de lei, conform ordinului de imputare nr. 132504/16.12.2022, reprezentând contravaloarea materialelor pentru reparaţiile efectuate”, se arată în motivarea instanței.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax