Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un fost inspector antifraudă, candidatul USR Sebeș pentru funcția de primar al orașului

Publicat

usr sebes

USR Alba și-a anunțat candidatul pentru primăria Sebeș, în persoana unui fost inspector antifraudă, Ionuț Anghel.

Candidatul USR Șebeș pentru fotoliul de primar, Ionuț Anghel are 38 de ani și este absolvent al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. În anul 2004, Anghel a fost inspector antifraudă pentru 6 luni.

Anghel a declarat într-o conferință de presă susținută joi, 5 martie la sediul USR Alba Iulia că s-a decis să candideze pentru funcția de primar al Municipiului Sebeș deoarece vrea să ”pună capăt risipei și pentru a rupe cumetriile locale.”

Acesta a mai declarat că cetățenii din Sebeș au nevoie ”de aer curat, de școli și grădinițe moderne, de spitale dotate la standarde europene, de un bazin acoperit și de o piață modernă”.

Momentan, situația de la Sebeș dintre USR și partidul lui Dacian Cioloș este incertă. Mai exact, cele două formațiuni așteapta rezultatele unui sondaj pentru a vedea dacă PLUS îl va susține pe Anghel sau dacă cele două partide vor merge cu liste diferite.

De asemenea, la conferința de joi, a fost prezent și Andrei Capitanu Hațegan, care va candida pentru Consiliul Local Sebeș pe listele USR.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax