Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un fost ofițer de armată și un instalator, candidații ALDE Alba pentru funcția de primar la Abrud și Sâncel

alde

Publicat

Un fost ofițer de armată și un tehnician în instalații și-au anunțat candidatura pentru două primării din Alba, din partea ALDE.

Este vorba despre Ioan Nemeș, fost ofițer de armată la unitatea Abrud, care va candida pentru fotoliul de primar al orașului Abrud și Alexandru Poșa, instalator la o companie de gaz și electricitate, care intră în competiția pentru primăria comunei Sâncel.

Nemeș și Poșa sunt și președinții ALDE Abrud, respectiv Sâncel, dar și consilieri locali în localitățile respective.

Mai mult de atât, Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a precizat vineri, într-o conferință de presă că luni, cel târziu, va fi anunțat și candidatul pentru Primăria Municipiului Alba Iulia.

Ioan Nemeș a declarat că, dacă va fi ales primar la Abrud, va continua proiectele de infrastructură în oraș, în special asfaltarea drumurilor. De asemenea, are în vedere construirea unui centru de zi pentru pensionari și a unei secții noi a Spitalului Orășenesc.

La rândul său, Alexandru Poșa își dorește să realizeze investiții pentru a-i ține pe tineri în localitate, în special prin investiții în agricultură, infrastructură și ajutarea acestora în achiziționarea unei locuințe. Un alt punct important pe agenda candidatului ALDE pentru conducerea Primăriei Sâncel este construcția unui cămin cultural în localitate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate