Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un fost președinte al Judecătoriei Câmpeni s-a stins prematur din viață. Mesajul foștilor colegi

Publicat

justitie

Viorica Elena Coroiu, fostul președinte al Judecătoriei Câmpeni, a decedat la vârsta de 57 de ani. Foștii colegi ai judecătoarei, în frunte cu președintele Curții de Apel Alba Iulia, Liviu Odagiu și-au expirmat regretul și tristețea, într-un comunicat de presă, față de moartea prematură a magistratului. 

Născută  la 16 noiembrie 1963 în Câmpeni, a absolvit cu nota maximă Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş Bolyai Cluj Napoca iar după ce a profesat ca avocat în orașul natal (1986-1990), din anul 1990 şi-a început cariera de judecător la Judecătoria Câmpeni, iar în perioada 2002-2006 a deținut funcția de președinte al Judecătoriei Câmpeni.

”După o carieră de aproape 30 de ani, din care 25 de ani doar în funcția de judecător, magistratul Viorica Elena Coroiu s-a pensionat începând cu 01.01.2015 dar a rămas în memoria tuturor prin devotamentul, profesionalismul și pasiunea dovedită în muncă pe parcursul întregii activități, dedicată integral actului de justiție și comunității în care s-a născut”, au transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax