Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un fost student al Universității din Alba Iulia a decedat în Marea Britanie. Apel umanitar pentru repatrierea în țară

Publicat

radu cimpean

Radu Cîmpean, fost student al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a decedat în urmă cu o săptămână, în apele Mării Nordului, din Marea Britanie. 

Iubitor de animale, pasionat de natură și implicat în diverse proiecte de voluntariat, tânărul din Hunedoara era mereu pregătit sa ofere o mână de ajutor dacă cineva din jurul său avea nevoie.

Radu era stabilit de aproximativ jumătate de an în Scarborough, North Yorkshire, Marea Britanie. Potrivit adevărul.ro, ”poliţia a dat publicităţii imagini într-un apel de identificare a unui bărbat care a fost scos din apă în Scarborough duminică, 28 iulie 2019.

Chiar înainte de ora 20:00, poliţia a fost chemată pe plaja South Bay din Scarborough, după ce un localnic a depistat trupul unui bărbat în apă.

Acesta a fost scos la ţărm şi s-au depus eforturi pentru a-l salva, la faţa locului. El a fost transferat la Spitalul raional Scarborough, dar, din păcate, a fost pronunţat decesul la sosire. Ofiţerii de la Scarborough au efectuat o anchetă pentru a stabili circumstanţele din jurul morţii bărbatului, care nu este una suspectă.”

Pentru repatrierea în țară, familia tânărului are nevoie de 3.000 de euro. Cei care doresc să ajute pentru aducerea lui Radu în țară pot să facă o donație în contul:

Cont BCR: RO61 RNCB 0160 0969 3831 0001, pe numele Miron Emilia

Pentru contul deschis în Marea Britanie:

Deținătorul contului/ Account holder : EMILIA M CIMPEAN
Cod/ sort code: 77-21-05
Număr de cont/ Account nr: 48299368

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax