Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un garaj a fost cuprins de flăcări, la Şugag. Bunuri în valoare de 5.000 de lei, distruse în incendiu

Publicat

masina interventie pompieri

Pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină în cazul unui incendiu izbucnit pe raza comunei Şugag. Un garaj a fost cuprins de flăcări.

La momentul producerii incidentului în gospodăria unui localnic, nu se afla vreun autovehicul în incintă. La acest caz a intervenit şi Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din Şugag.

UPDATE: Potrivit ISU pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şugag, aproximativ o oră. În incendiu au ars acoperişul garajului şi al magaziei confecţionat din lemn cu plăci de azbociment şi onduluină bituminoasă pe o suprafaţă de circa 80 mp, un aparat de sudură, un circular şi o moară de ciocane. Pagubele produse se ridică la circa 50.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 155.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax