Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un gest mic poate face o lume mai bună: Acțiune caritabilă a Leo Alba Iulia Fortress și Rokada Life pentru persoanele cu diabet

Publicat

Un gest mic pentru o lume mai bună – principiul pe care s-a ghidat clubul Leo Fortress Alba Iulia  cu ocazia Zilei Mondiale a Luptei Împotriva Diabetului. 

Mai exact, sâmbătă, 14 noiembrie, clubul LEO Fortres împreună cu Rokada Life – un mic producător local de sucuri naturale și smoothie-uri din Alba Iulia-  a pornit o campanie de conștientizare bazată pe experiența de viață a unei persoane diagnosticata cu diabet zaharat de tip 1. Alături de voluntarii clubului au participat și reprezentanții Rokada Life care au donat pachete cu produsele naturale special făcute pentru persoanele diagnosticate cu diabet.

Aceștia au adaptat o rețetă bazată de sucuri naturale presate la rece și smoothie-uri, special concepute pentru persoanele dignosticate cu diabet.

Produsele naturale create de compania din Alba Iulia au ajuns prin intermediul voluntarilor LEO la persoane din municipiu care suferă de diabet zaharat.

Despre Leo Fortress Alba Iulia

Fondat în anul 2004, LEO Alba Iulia Fortress este visul oricărui tânăr dornic să contribuie la bunăstarea comunităţii sale.

Format din tineri voluntari, clubul nostru organizează diferite activităţi pe parcursul anului ce îmbunătăţesc spiritual filantropic al oraşului nostru.

În cei 8 ani de activitate Leo Alba Iulia Fortress a devenit un nume răsunător pe buzele albaiulienilor şi un motiv de mândrie pentru judeţul nostru.

Tinerii Leo Fortress au organizat în această perioadă zeci de evenimente caritabile sau de conștientizare.

Despre Rokada Life

Sucurile și smoothie-urile produse de Rokada Life sunt obținute din fructe și legume proaspete, presate la rece.

Produsul nu este alterat de procesul de pasteurizare, care distruge vitaminele, mineralele și enzimele.

Presarea la rece a legumelor și fructelor este metoda cea mai eficientă de a extrage din acestea maximum de nutrienți și enzime, reducându-se în mare măsură procesul oxidativ.

Se obține astfel un suc plin de energie vitală datorită abundenței de vitamine, minerale și enzime.

Toate ingredientele folosite sunt scrise pe eticheta fiecărui ambalaj în parte. Nu se folosesc nici un fel de concentrat sau colorant și nici un fel de aditiv.  Fiind naturale, sucurile pot fi păstrate doar  72  de ore la frigider.

Mai mult de atât, echipa RokadaLife colaborează cu medici nutriționiști, care concep retețele perfecte pentru fiecare produs în parte.

Combinațiile de ingrediente sunt realizate pentru a spori efectele purificatoare și energetice ale legumelor, fructelor, condimentelor și a superalimentelor , în felul acesta acoperind o gamă variată pentru diferite nevoi: imunitate, rezistență, frumusețe și vitalitate, diverse afectiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax