Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un grup de 40 de asistenţi sociali din Alba şi Mureş vor fi instruiţi la Şcoala de Vară

Publicat

În perioada 15-19 iunie, se va desfăşura Şcoala de Vară a asistenţilor sociali, demers organizat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia împreună cu Asociaţia Profesională a Asistenţilor Sociali Alba.

Anul acesta vor participa 40 de asistenţi sociali din cadrul serviciilor sociale dezvoltate în parteneriat public-privat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi partenerii săi din judeţele Alba şi Mureş.

Şcoala de Vară este acreditată de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali, participanţii primind la final nouă credite profesionale necesare desfăşurării activităţii în asistenţa socială.

Tema din acest an a Şcolii de Vară este Asistenţa socială a grupurilor vulnerabile, cursurile vizând, în mod special, problemele pe care le întâlneşte şi soluţiile la care trebuie să apeleze un asistent social în activitatea sa cu grupuri din diferite categorii sociale defavorizate.

Evenimentul va fi organizat în cadrul proiectului “Parteneriat public-privat în administrarea de servicii sociale – Model de excelenţă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în Oameni!

 

Proiectul este implementat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu DGASPC Alba, DGASPC Mureş, Asociaţia Profesională a Asistenţilor Sociali Alba şi Fundaţia PAEM Alba.

Anul trecut, 2010, tema Şcolii de Vară a fost Asistenţa socială a copilului şi familiei, la cursuri participând acelaşi număr de asistenţi sociali ca şi în acest an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax