Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un grup de 7 tineri din Războieni, suspecţi în cazul unui furt dintr-o fostă discotecă din localitate

Publicat

pol

Un grup de 7 tineri din Războieni sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o fostă discotecă din localitate.
Poliţiştii din Ocna Mureş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 21.01.2012.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, 7 tineri, cu vârste între 14 şi 22 de ani, toţi din localitatea Războieni, au pătruns prin efracţie în incinta unei foste discoteci din localitatea Războieni, de unde au sustras mobilier (fotolii, mese şi scaune), aparatură electrică şi electrocasnică, bunuri în valoare totală de 12.000 lei.
O parte din bunuri au fost recuperate si restituite proprietarului localului, iar faţă de cei 7 suspecţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax