Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un grup de elevi de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” au obţinut locul III la Concursul Naţional „Europa de mâine” de la Băişoara

Publicat

elevi

Județul Alba a fost reprezentat la faza finală a Concursului Național „Europa de mâine” de la Băişoara de o echipă de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, formată din patru elevi (Diana Cucea, Adina Florea, Irina Moldovan și Camelia Toma) și un profesor coordonator (Adrian Simion). Prezenți la concurs pentru prima dată în această formulă, reprezentanții județului Alba au câștigat locul al III-lea, devansând echipaje din alte județe, care au avut o experință mai bogată, fiind prezente și în anii trecuți în cadrul concursului.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 11-15 iulie la Băișoara, în județul Cluj. Pe lângă judeţul nostru au mai participat echipaje din București și din diverse județe precum Bacău, Bistrița-Năsăud, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Olt, Suceava, Teleorman, Vâlcea.

„Am fost la faza națională conștienți că reprezentăm județul, iar această presiune am simțit-o cu toții mai ales în timpul concursului propriu-zis. Fetele s-au descurcat însă, excelent, dovadă fiind atât notele mari pe care le-au primit din partea juriului, cât și aprecierile pozitive pe care le-au primit din partea celorlalți competitori. Proba de concurs a constat în realizarea unui material în format electronic și a unei lucrări artistice privind echilibrul dintre viața personală și viața profesională. Vrem să-i mulțumim pentru susținerea pe care și anul acesta ne-a acordat-o, domnului profesor Dumitru Mălin, directorul Palatului Copiilor din Alba Iulia. Premiul obținut anul acesta ne motivează pentru a obține rezultate cel puțin la fel de bune și în anii următori, atât la această competiție națională, cât și la alte concursuri școlare”, a spus Adrian Simion, coordonatorul echipajului albaiulian.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax