Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Un grup de tineri din Alba și Cluj au dezvoltat o aplicație care te ajută să vezi primul cele mai noi anunțuri online

Publicat

tineri aplicatie online

Cunoașteți senzația aia când sunteți în căutarea unui apartament, mașini, sau al unui alt obiect și care vă scapă printre degete pentru că nu ați avut destul timp să stați pe platformele de vânzări online. Tocmai pentru a-i scăpa pe români de această problemă, câțiva tineri IT-iși din Alba Iulia și Cluj Napoca au creat o aplicație care adună într-un singur loc toate anunțurile și te atenționează atunci când apare ceva care te-ar putea interesa. 

Aplicația se numește Notifier şi se poate utiliza doar de pe telefonul mobil.

„Aplicația Notifier te ajută să fii primul care află ultimele anunțuri postate online. Tot ce trebuie să faci este să ne spui ce cauți, iar noi îți vom trimite notificări de îndată ce un nou anunț este postat online. Practic, Notifier este micul tău ajutor. Pui o căutare și el se uită după anunțuri fără ca tu să mai pierzi timp” așa descrie aplicația Alexandru Bogdan, managerul de proiect.

Alexandru spune că ideea acestei aplicații le-a venit în momentul în care cineva care era interesat să cumpere animale și utilaje agricole le-a povestit cum pierde cele mai bune oferte din cauza faptului că nu poate căuta în permanență și nu vede primul anunțul.

Așa s-au gândit băieții să rezolve problema cu o aplicație care să te notifice atunci când apare un anunț care te-ar putea interesa.

Alexandru spune că s-au apucat de lucru anul trecut însă nu s-au ocupat atunci prea mult de aplicație, fiind în plină desfășurare un alt proiect, la care ulterior au renunțat. Au reluat munca la  Notifier timp de câteva luni, după care s-au oprit pentru a veni cu o variantă mai nouă, mai bine pusă la punct.

Pentru că au fost invitați în emisiunea I Like IT și nu voiau să rateze această șansă, tinerii au intrat „în priză” în ultimele zile și au muncit aproape non-stop pentru ca aplicația să fie finalizată în cel mai scurt timp, și se pare că au reușit. Noua versiune Notifier a fost lansată luni pe IOS și pe Android și deja se bucură de un real succes, asta deși mai sunt mici detalii la care se lucrează.

Alexandru Bogdan, Răzvan Bretoiu, Cătălin Briciu și Darius Bogdan sunt cei patru tineri din Alba care în urmă cu doi ani și-au deschis propria firmă de IT, în Cluj-Napoca, la care în acest moment muncesc 10 persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dorina

    miercuri, 07.11.2018 at 14:10

    Nu funcționează în Alba Iulia. Am găsit foarte greu aplicația iar pentru zona mea nu funcționează. Păcat.

    • Echipa Notifier

      joi, 08.11.2018 at 10:29

      Salut Dorina,
      Aplicatia functioneaza in orice zona din tara. Daca intampini probleme in cadrul aplicatiei ne poti contacta pe mail la urmatoarea adresa de mail: contact@notifier-app.com
      Interesul nostru este ca tu sa gasesti oferte bune cat mai rapid fara sa mai pierzi timp.
      Motivul pentru care apare mai jos in lista pe App Store sau Play Store este deoarece sunt alte aplicatii cu nume similar care au mult mai multi utilizatori momenta.
      Alex, Echipa Notifier iti doreste o zi frumoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax