Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

Un grup de tineri din Alba și Cluj au dezvoltat o aplicație care te ajută să vezi primul cele mai noi anunțuri online

avatar

Publicat

Publicitate
tineri aplicatie online

Cunoașteți senzația aia când sunteți în căutarea unui apartament, mașini, sau al unui alt obiect și care vă scapă printre degete pentru că nu ați avut destul timp să stați pe platformele de vânzări online. Tocmai pentru a-i scăpa pe români de această problemă, câțiva tineri IT-iși din Alba Iulia și Cluj Napoca au creat o aplicație care adună într-un singur loc toate anunțurile și te atenționează atunci când apare ceva care te-ar putea interesa. 

Aplicația se numește Notifier şi se poate utiliza doar de pe telefonul mobil.

„Aplicația Notifier te ajută să fii primul care află ultimele anunțuri postate online. Tot ce trebuie să faci este să ne spui ce cauți, iar noi îți vom trimite notificări de îndată ce un nou anunț este postat online. Practic, Notifier este micul tău ajutor. Pui o căutare și el se uită după anunțuri fără ca tu să mai pierzi timp” așa descrie aplicația Alexandru Bogdan, managerul de proiect.

Alexandru spune că ideea acestei aplicații le-a venit în momentul în care cineva care era interesat să cumpere animale și utilaje agricole le-a povestit cum pierde cele mai bune oferte din cauza faptului că nu poate căuta în permanență și nu vede primul anunțul.

Așa s-au gândit băieții să rezolve problema cu o aplicație care să te notifice atunci când apare un anunț care te-ar putea interesa.

Alexandru spune că s-au apucat de lucru anul trecut însă nu s-au ocupat atunci prea mult de aplicație, fiind în plină desfășurare un alt proiect, la care ulterior au renunțat. Au reluat munca la  Notifier timp de câteva luni, după care s-au oprit pentru a veni cu o variantă mai nouă, mai bine pusă la punct.

Pentru că au fost invitați în emisiunea I Like IT și nu voiau să rateze această șansă, tinerii au intrat „în priză” în ultimele zile și au muncit aproape non-stop pentru ca aplicația să fie finalizată în cel mai scurt timp, și se pare că au reușit. Noua versiune Notifier a fost lansată luni pe IOS și pe Android și deja se bucură de un real succes, asta deși mai sunt mici detalii la care se lucrează.

Alexandru Bogdan, Răzvan Bretoiu, Cătălin Briciu și Darius Bogdan sunt cei patru tineri din Alba care în urmă cu doi ani și-au deschis propria firmă de IT, în Cluj-Napoca, la care în acest moment muncesc 10 persoane.

2 Comentarii

2 Comments

 1. avatar

  Dorina

  miercuri, 07.11.2018 la 14:10

  Nu funcționează în Alba Iulia. Am găsit foarte greu aplicația iar pentru zona mea nu funcționează. Păcat.

  • avatar

   Echipa Notifier

   joi, 08.11.2018 la 10:29

   Salut Dorina,
   Aplicatia functioneaza in orice zona din tara. Daca intampini probleme in cadrul aplicatiei ne poti contacta pe mail la urmatoarea adresa de mail: [email protected]
   Interesul nostru este ca tu sa gasesti oferte bune cat mai rapid fara sa mai pierzi timp.
   Motivul pentru care apare mai jos in lista pe App Store sau Play Store este deoarece sunt alte aplicatii cu nume similar care au mult mai multi utilizatori momenta.
   Alex, Echipa Notifier iti doreste o zi frumoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viorica Dăncilă vine cu tot Guvernul la Alba Iulia. Ședință omagială ”Centenar” la Sala Unirii

avatar

Publicat

sedinta guven

Guvernul României își ”ia inima în dinți” și vine la Alba Iulia, în fieful numărul 1 al liberalilor, pe data de 29 noiembrie, pentru a ține o ședință omagială cu ocazia Centenarului la Sala Marii Unirii. Încă din luna august prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai, declara pentru Alba24 că se află în discuții avansate pentru organizarea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionări de la DSVSA pentru cei care doresc să vândă sau să cumpere porci. Reguli şi sancţiuni

avatar

Publicat

porci

Direcţia Sanitar Veterinară Alba atrage atenţia celor care care vor să cumpere sau să vândă porci că au anumite obligaţii, având în vedere focarele de pestă de porcină africană confirmate la nivel național, inclusiv în județul Bihor, limitrof județului Alba.Transportul porcilor dintr-un județ în altul se realizează în baza unui aviz interjudețean obținut de la […]

Citește mai departe
Publicitate

TEIUȘ

„Ion Arion – martir al neamului românesc”. Simpozion, expoziţie şi spectacol folcloric la Teiuş

avatar

Publicat

teius

Vineri, 23 noiembrie, la Teiuş vor fi organizate o serie de evenimente legate de Centenarul Marii Uniri de la 1918. Va fi inaugurat bustul martirului Ion Arion, va fi organizat un simpozion şi va fi un spectacol folcloric.Simpozionul are loc la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, cu tema “Ion Arion – patriot înflăcărat şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia, forțată de Guvern să SISTEZE investiții deja începute la Liceul Economic și pe mai multe străzi

avatar

Publicat

economic

Primăria Alba Iulia a primit o solicitatare ”șoc” din partea Guvernului: să sisteze lucrările la cinci obiective începute prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba în primul rând despre Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, unde lucrările deja au început, dar și despre alte patru obictive importante aflate în aceeași situație.Citește […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate