Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un grup de tineri petrecăreţi au distrus cu pietre geamurile a 6 locuinţe din Alba Iulia

Publicat

Şase proprietari ai unor locuinţe de pe strada Păcii din Alba Iulia s-au trezit, în toiul nopţii, cu geamurile sparte, după ce mai mulţi tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au aruncat cu pietre în imobilele respective.

Incidentul s-a produs în noaptea de 19 iunie, în jurul orei 00.10, iar doi dintre proprietari au ieşit în faţa caselor, cu intenţia de a-i fotografia pe tineri. Aceştia au fost însă agresaţi, iar unuia dintre locatari i-a fost sustras aparatul foto.

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la faţa locului şi au reuşit să îl identifice pe unul dintre principalii suspecţi, un bărbat de 34 de ani din Alba Iulia. În urma extinderii cercetărilor, au fost identificaţi şi ceilalţi doi infractori, un tânăr de 29 de ani şi altul de 27 de ani, ambii domiciliaţi în Alba Iulia. În noaptea respectivă, cei trei au petrecut într-un club din Alba Iulia, iar, la plecare, sub influenţa alcoolului, au atacat intenţionat cele şase imobile de pe strada Păcii.

Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a instituit măsura preventivă de a nu părăsi ţara. Cel de-al treilea suspect nu a fost găsit la domiciliu, dar poliţiştii continuă cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gabriel bethlen

    marți, 21.06.2011 at 10:06

    Ministerul a precizat că, în ultimele zile, anumite clădiri care adăpostesc instituţii religioase au fost avariate, iar rectorul unui institut teologic şi un alt etnic maghiar au fost atacaţi brutal în Alba Iulia.

    Incidentele contrastează puternic cu deschiderea şi cooperarea strânsă care au caracterizat relaţiile româno-ungare în ultima perioadă, a precizat Ministerul ungar de Externe.

    Ministerul a salutat faptul că poliţia română i-a identificat pe autorii atacurilor.

    Săptămânalul catolic maghiar Keresztalja, publicat la Cluj, a relatat luni pe site-ul său că, în cursul zilei de sâmbătă, trei huligani români aflaţi sub influenţa alcoolului au aruncat cu pietre în Institutul Teologic Romano-Catolic şi l-au bătut pe rectorul Zoltan Olah cu bâte de baseball, atunci când a încercat să-i fotografieze.

    Rectorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat la un spital local pentru îngrijiri de urgenţă, potrivit săptămânalului, citat de agenţia ungară MTI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax