Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

Un hoț a escaladat peretele unei locuințe, pentru a da o lovitură într-un apartament din Cugir. Ce a reușit să fure

Publicat


hot televizor casa apartament

Un bărbat din Cugir, care are la activ mai multe furturi, a escaladat într-o noapte zidul unei locuințe și a reușit să intre în imobil print-un geam lăsat deschis. Din locuință, bărbatul a furat două televizoare, o consolă Play Station 3, o colecție de jocuri video, o tabletă, un lanțișor de aur, dar și suma de 1800 de euro, cauzându-i proprietarei apartamentului un prejudiciu de aproape 2700 de euro.

Fapta s-a petrecut în urmă cu aproximativ doi ani, în noaptea de 11 ianuarie 2018, iar o primă condamnare în innstanță a venit din partea Judecătoriei Alba Iulia, în 1 octombrie 2019.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către anchetatori, bărbatul a declarat că în noaptea furtului, a observat geamul deschis, a intrat în casă și a început să deșurubeze de pe pereți cele două televizoare, pe care le-a transportat pe rând, la domiciliul său alături de jocul video, tableta, dar nu a recunoscut că a furat lanțul de aur și suma de 1800 de euro.

Anchetatorii nu au acceptat versiunea bărbatului în care acesta declara că nu a furat suma de bani și lanțul de aur, deoarece acestea erau puse toate într-o mapă, în care se afla și tableta furată de către bărbat.

Potrivit bărbatului B. A., cele două televizoare au fost vândute unei persoane necunoscute din Alba Iulia, pentru suma de 350 de lei.

Acesta a fost prins de oamenii legii, în flagrant, în timp ce voia să vândă consola Play Station și colecția de jocuri, unei persoane din Cugir.

Din toate bunurile furate din apartament, victima a mai recuperat consola PlayStation 3, câteva jocuri și tableta. Mai mult în motivarea instaței este scris că femeia a declarat că îl cunoaște pe autorul furtului și că în trecut i-a ajutat cu bani și alimente și că acesta avea cunoștință de bunurile pe care le avea în casă.

Pentru fapta sa și pentru că a mai avut în trecut și alte fapte de furt, magistrații de la Judecătoria Alba Iulia, l-au condamnat pe bărbat pentru furt calificat, la 2 ani de închisoare cu suspendare, la care au mai adăugat o treime din restul pedepselor, adică 8 luni și 20 zile , urmând ca în final inculpatul sã  execute pedeapsa de 2 ani, 8 luni și 20 zile  închisoare. Din totalul de aproape 3 ani de închisoare, magistrații au scăzut perioada executată începând cu data de 22.01.2018 până la data de 07.06.2019. 

Sentința de la Judecătoria Alba Iulia nu a fost definitivă, iar bărbatul a atacat-o la instanța superioară, Curtea de Apel Alba Iulia. Dosarul a fost înregistrat în data de 16 octombrie, iar un prim termen de judecată va fi în 19 noiembrie.

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

ȘTIREA TA: BT, probleme cu procesarea plăților pentru serviciile Apple. Tranzacții declinate din cauza unor suspiciuni de fraudă

Publicat

Banca Transilvania pare să aibă probleme cu procesarea plăților pentru serviciile Apple. Unii utilizatori se plâng că plățile lor către Apple, făcute cu carduri emise de bancă, nu au fost procesate și au primit mesaje de la BT Carduri cu textul „Tranz INTERNET declinată! SUSPECT FRAUDĂ! Suma 29.99 RON. Card nr. ** Nume și Prenume. […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Echipa „ArmyBot” a Colegiului Militar din Alba Iulia a participat la un demo de robotică, la Timișoara

Publicat

Elevii care fac parte din echipa de robotică „ArmyBot” a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost prezenți sâmbătă, la Timișoara, în cadrul Winter Robotics Game – un demo de robotică în care 24 de echipe din 11 județe și-au putut testa roboții în condiții de competiție. Activitatea intitulată „Winter Robotics Games” […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Inconştienţă la volan. Șofer filmat pe contrasens, pe un drum cu separatoare din beton, în Braşov

Publicat

Un şofer a fost filmat în timp ce conducea o autoutilitară pe contrasens, pe un drum judeţean din județul Brașov, care avea și separatoare de sens din beton. Imaginile au fost surprinse vineri, și postate pe rețeaua de socializare Facebook. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei alte mașini, pe DN 13, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii au emis aproape 8.000 de ordine de protecție pentru violență domestică într-un an

Publicat

S-a încheiat un an de când poliţiştii care intervin la cazuri de violență domestică pot emite, după analizarea situației, pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima să nu fie nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător. Pe parcursul anului 2019, la nivel național, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate