Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un hoț a escaladat peretele unei locuințe, pentru a da o lovitură într-un apartament din Cugir. Ce a reușit să fure

Publicat

hot televizor casa apartament

Un bărbat din Cugir, care are la activ mai multe furturi, a escaladat într-o noapte zidul unei locuințe și a reușit să intre în imobil print-un geam lăsat deschis. Din locuință, bărbatul a furat două televizoare, o consolă Play Station 3, o colecție de jocuri video, o tabletă, un lanțișor de aur, dar și suma de 1800 de euro, cauzându-i proprietarei apartamentului un prejudiciu de aproape 2700 de euro.

Fapta s-a petrecut în urmă cu aproximativ doi ani, în noaptea de 11 ianuarie 2018, iar o primă condamnare în innstanță a venit din partea Judecătoriei Alba Iulia, în 1 octombrie 2019.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către anchetatori, bărbatul a declarat că în noaptea furtului, a observat geamul deschis, a intrat în casă și a început să deșurubeze de pe pereți cele două televizoare, pe care le-a transportat pe rând, la domiciliul său alături de jocul video, tableta, dar nu a recunoscut că a furat lanțul de aur și suma de 1800 de euro.

Anchetatorii nu au acceptat versiunea bărbatului în care acesta declara că nu a furat suma de bani și lanțul de aur, deoarece acestea erau puse toate într-o mapă, în care se afla și tableta furată de către bărbat.

Potrivit bărbatului B. A., cele două televizoare au fost vândute unei persoane necunoscute din Alba Iulia, pentru suma de 350 de lei.

Acesta a fost prins de oamenii legii, în flagrant, în timp ce voia să vândă consola Play Station și colecția de jocuri, unei persoane din Cugir.

Din toate bunurile furate din apartament, victima a mai recuperat consola PlayStation 3, câteva jocuri și tableta. Mai mult în motivarea instaței este scris că femeia a declarat că îl cunoaște pe autorul furtului și că în trecut i-a ajutat cu bani și alimente și că acesta avea cunoștință de bunurile pe care le avea în casă.

Pentru fapta sa și pentru că a mai avut în trecut și alte fapte de furt, magistrații de la Judecătoria Alba Iulia, l-au condamnat pe bărbat pentru furt calificat, la 2 ani de închisoare cu suspendare, la care au mai adăugat o treime din restul pedepselor, adică 8 luni și 20 zile , urmând ca în final inculpatul sã  execute pedeapsa de 2 ani, 8 luni și 20 zile  închisoare. Din totalul de aproape 3 ani de închisoare, magistrații au scăzut perioada executată începând cu data de 22.01.2018 până la data de 07.06.2019. 

Sentința de la Judecătoria Alba Iulia nu a fost definitivă, iar bărbatul a atacat-o la instanța superioară, Curtea de Apel Alba Iulia. Dosarul a fost înregistrat în data de 16 octombrie, iar un prim termen de judecată va fi în 19 noiembrie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax