Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un hoț a furat de două ori din același magazin din Cugir. A încercat să spargă alte patru magazine, dar fără succes

Publicat

hoti

Un tânăr prins în flagrant de polițiștii din Alba, în noaptea de sâmbătă spre dumunică, în timp ce încerca sa spargă un magazin din Cugir, se pare că ar fi comis mai multe furturi.

În urma anchetei desfășurate de către oamenii legii s-a descoperit că tânărul a reușit să intre de două ori într-un magazin de unelte și materiale de construcții de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de peste 1.500 de lei.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au continuat cercetările în legătură cu un tânăr de 28 de ani, din Călan, județul Hunedoara, prins în flagrant, în noaptea de 26/27 octombrie 2019, în timp ce încerca să pătrundă, prin efracție, într-un magazin din Cugir.

CITEȘTE ȘI: Spargere la un magazin din Cugir, eșuată. Tânăr prins în flagrant când încerca să forțeze ușa unei societăți comerciale

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în ultimele două săptămâni, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracție în alte 4 magazine din oraș și ar fi pătruns, de două ori, într-un magazin specializat în comercializarea de unelte și materiale de construcții de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 1.500 de lei. Toate faptele ar fi fost săvârșite pe timp de noapte.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 30 octombrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax