Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un hoț care a plecat cu un motoscuter din Cricău, identificat de polițiști. Obiectul furat a fost înapoiat proprietarului

Publicat

Hoțul care a luat un motoscuter din fața unei case din Cricău, săptămâna trecută, a fost identificat de polițiști, iar obiectul furat a fost înapoiat proprietarului. Autorul este un minor în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Miercuri, 17 octombrie, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului unui motoscuter, în legătură cu care poliţia a fost sesizată cu două zile înainte.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 10 spre 11 octombrie, F.I.A., un minor de 16 ani, din comuna Cricău, a sustras, din faţa unui imobil din localitate, un moped aparţinând unui cetăţean din aceeaşi localitate.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de minor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax