Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un hoț din Alba Iulia care acționa într-o zonă de agrement, prins de polițiști. Cum își punea în aplicare planul

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia, care a comis mai multe furturi într-o zonă de agrement din Alba Iulia a fost prins de polițiști. Din câte se pare acesta a comis două furturi într-o manieră similară. 

Pândea persoanele și când vedea că își lasă lucrurile nesupravegheate, acționa. 

Pe 18 mai a furat dintr-o borsetă 2.500 de lei, iar pe 2 iunei telefonul unui minor. Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 7 iunie 2024.

La data de 6 iunie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Se pare că, în data de 18 mai 2024, tânărul ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 2.500 de lei dintr-o borsetă lăsată nesupravegheată pe o bancă amplasată într-o zonă de agrement din Alba Iulia, iar în seara zilei de 2 iunie 2024, ar fi sustras, în același mod și din același loc, telefonul mobil al unui minor.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului reținut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax