Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Un IT-ist, o ingineră și un agent vânzări, candidații USR Alba, pentru primăriile din două orașe și o comună importantă

Publicat


colaj candidati

Partidul Uniunea Salvați România ( USR ), și-a desemnat primii candidați la primăriile din Câmpeni, Vințu de Jos și Zlatna. Cei trei sunt Sorin Nicolae Trif, Alina Nicoleta Coltor și  Cristian Cîmpean.

De asemenea, într-un comunicat de presă, reprezentanții USR Alba anunță că pentru orașul Cugir a fost deschisă deschis ”o competiție pentru desemnarea candidatului la primărie, la care se poate înscrie orice cugirean care are o viziune de dezvoltare pentru comunitate”.

Câmpeni

Sorin Nicolae Trif nu a mai făcut politică niciodată. „România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte” este motto-ul care l-a motivat să adere la USR. De profesie inginer IT și cu o vastă experiență în domeniul financiar – bancar, Sorin Nicolae Trif vrea să readucă în Câmpeni respectul.

Sorin_Trif

„În Câmpeni, puținii locuitori care au mai rămas au parte de o administrație lipsită de respect, care îi tratează cu aroganță. Vreau ca cetățenii acestor locuri, uitate de lume, dar plătitori de taxe și impozite, să fie tratați cu respect de către administrație. Prioritățile mele sunt infrastructura și accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea orașului. Moții trebuie să redevină mândrii de țara lor! ” a declarat Sorin Nicolae Trif.

Vințu de Jos

USR Vințu de Jos a desemnat candidat la Primăria comunei o doamnă, mamă a trei copii. Alina Nicoleta Coltor, cu profunde rădăcini în Vințu de Jos, a decis să se implice în politică, având convingerea că poate contribui la dezvoltarea comunității din care face parte. Alina Coltor este licențiată în ingineria mediului, urmează un master în economie, domeniu în care profesează în cadrul unei companii multinaționale.

Alina_Coltor

„Vințu de Jos are un nume predestinat. La Vințu se vine, nu se pleacă! Județul nostru se află într-un constant proces de depopulare. Sunt convinsă că Vințu de Jos poate să fie o casă primitoare, mai ales pentru tineri, dar pentru asta trebuie să investim într-o creșă și o grădiniță cu program prelungit. Un sistem de irigații este primordial pentru sustenabilitatea investițiilor din agricultură. Să nu uităm de potențialul turistic al zonei care poate face parte dintr-o strategie comună cu obiectivele din Alba Iulia. Cred cu tărie că pot să fac din Vințu de Jos o comună cu adevărat europeană în care să vii, nu să pleci!”, a transmis Alina Coltor.

Zlatna

La Zlatna, Adunarea Generală a filialei USR l-a desemnat candidat la Primărie pe Cristian Cîmpean. În vârstă de doar 29 de ani, crescut în satul Valea Mică, cu studii în marketing și cu o vastă experiență în vânzări, Cristian Câmpean va promova politici centrate pe tineret.

Cristian_Cîmpean

„Zlatna are nevoie de tineri! Vreau să fiu un exemplu pentru generația mea și invit toți tinerii să creadă în oportunitățile de dezvoltare a Zlatnei. Suntem mulțumiți că infrastructura stradală și rețeaua de utilități s-au extins și în satele aparținătoare, dar din păcate, tinerii tot pleacă din Zlatna. Îmi doresc realizarea unor parteneriate cu agenți economici pentru implementarea învățământului dual și la Zlatna.

Din păcate, marea parte a oamenilor activi din zonă, și care fac naveta la Alba Iulia, sunt muncitori necalificați. Dacă tot nu reușim să atragem investiții în zonă, măcar cei care vor face naveta să fie calificați. Pe lângă asta, Zlatna poate să redevină tânără creând facilitați pentru tinerele familii, iar spațiile locative din oraș trebuie susținute pentru reabilitarea termică”, crede Cristian Cîmpean.

”Reamintim ca USR este singurul partid care își desemnează candidații în cel mai democratic mod cu putință, prin participarea tuturor membrilor și în cadrul unor competiții deschise atât pentru membri, cât și pentru elitele din societatea civilă. Filialele locale dețin autonomia de a-și stabili strategia prin care își aleg candidații la alegeri, în acord cu prevederile statutului USR. În prezent, USR Cugir a deschis o competiție pentru desemnarea candidatului la primărie, la care se poate înscrie orice cugirean care are o viziune de dezvoltare pentru comunitate.

„Va fi o competiție transparentă, deschisă spre exterior, prin care vom dovedi că politica se poate face altfel, nu doar în spatele ușilor închise. Candidații vor avea ocazia de a-și prezenta ideile pentru Primărie și de a se confrunta în dezbateri”, ne-a transmis Claudiu Nemeș președintele filialei USR Cugir” au transmis reprezentanții USR Alba, într-un comunicat de presă.

Calendarul complet al competiției de la Cugir este următorul:

◼ 13 octombrie – data limită pentru anunțarea candidaturilor;

◼ 20 octombrie – data limită pentru depunerea programului de candidatură;

◼ 21 octombrie – 01 noiembrie – perioada de promovare internă;

◼ 03 noiembrie – Adunarea Generală va alege candidatul;


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate