Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un jandarm din Alba, trimis în judecată după ce ”i-a spart fața” unui vecin cu un poloboc. De la ce a pornit conflictul

Publicat

Un jandarm al inspectoratului de Jandarmi Alba a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe după ce și-a lovit un vecin, cu un ploboc peste față. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 7 martie 2023, pe rolul Tribunalului Militar Cluj Napoca. 

De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, sub aspectul stării de fapt, prin actul de sesizare a instanţei s-a reținut în esenţă faptul că persoana vătămată este vecin cu inculpatul plt.adj., iar la data de 24 octombrie 2020, pe fondul unor neînțelegeri privind modul de stabilire a liniei de graniţă între cele două proprietăţi, inculpatul a lovit persoana vătămată peste faţă cu un instrument de măsurare (poloboc cu ramă metalică), cauzând acesteia un traumatism cranio-facial, cu fractura piramidei nazale, care a necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Tot în documentul emis de instanță este scris că  inculpatul este cadru militar cu gradul de plutonier major și este încadrat în funcția de subofițer pază principal la Detașamentul 3 Jandarmi Aiud.

După ce au analizat actele depuse la dosar judecătorii militari au admis începerea procesului pentru loviri sau alte violențe.

”constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul din data de 29 decembrie 2022 privind pe inculpatul, cadru militar activ cu gradul de plt.adj. în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Avram Iancu, născut în oraşul Ocna Mureş, cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul plt.adj urmând a se stabili termen de judecată după rămânerea definitivă a prezentei încheieri”, se mai arată în documentul citat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax