Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Un loc liber, unul ocupat” în vagoane. Regula pe care CFR o impune pe trenurile de călători, în perioada Sărbătorilor de Paști

tren

Publicat

Capacitatea de transport feroviar va fi suplimentată în perioada Sărbătorilor Pascale, iar călătorii trebuie să respecte distanţa socială prin aplicarea regulii „un loc liber, un loc ocupat”, a anunţat,CFR Călători.

Potrivit Romania24.ro compania recomandă cumpărarea biletelor din timp, pentru a exista o predictibilitate a cererii şi pentru a se putea dimensiona modul de suplimentare a trenurilor cu vagoane la numărul de locuri solicitat.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2020 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

„Pentru evitarea aglomerării trenurilor în această perioadă prilejuită de Sărbătorile Pascale şi pentru a putea suplimenta în mod operativ capacitatea de transport pentru preluarea fluxurilor de călători, cu respectarea distanţei sociale prin aplicarea regulii „un loc liber, un loc ocupat”, rugăm călătorii să-şi facă rezervare din timp şi să nu mai cumpere bilet în ultimul moment.

Menţionăm faptul că trenurile au fost deja suplimentate pentru această perioadă. Recomandăm tuturor cumpărarea biletelor din timp, pentru a avea o predictibilitate a cererii şi pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine suplimentarea trenurilor cu vagoane la numărul de locuri solicitat.

Cumpărarea cu anticipaţie a biletelor se poate face în această perioadă, înainte de plecare cu 10 zile.

Cumpărați bilete online, evitați aglomerația la casele de bilete. Alte recomandări:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate