Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un magazin din Câmpeni vindea haine de firmă contrafăcute. Cât costau hainele și cum le-au descoperit polițiștii

Publicat

Polițiștii din Alba au efecutat sâmbătă, 3o aprilie, o acțiune de control la mai multe societăți comerciale din Câmpeni. La un magazin aceștia au descoperit mai multe haine care aveau păreau de firmă, dar de fapt erau contrafăcute. Hainele erau expuse pentru vânzare, iar în urma controlului un dosar penal a fost deschis. 

Potrivit IPJ Alba, cu ocazia unui control efectuat sâmbătă, 30 aprilie 2022, la o societate comercială din Câmpeni, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat 28 de articole vestimentare, care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care reprezentantul societății comerciale nu a prezentat documente privind autenticitatea sau originalitatea, existând suspiciunea că sunt contrafăcute.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, iar articolele de îmbrăcăminte, în valoare de 3.650 lei, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Activitatea de control a avut loc în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii de investigare a criminalității economice, pe raza orașului Câmpeni, ocazie cu care au fost controlate 12 societăți comerciale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax