Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un manelist, cea mai căutată persoană pe Google în România, în 2015. Care sunt preferinţele în alte ţări

Publicat

cea mai cautata persoana pe google 2015 Oamenii sunt tare, tare curioși în legătură cu Kim Kardashian și Lionel Messi. Starul de reality tv și fotbalistul argentian au jucat unul împotriva celuilalt pentru titlul de „cea mai căutată persoană” pe Google în 2015 și ambii au câstigat în 26 de țări. În România, cea mai căutată persoană a fost manelistul Florin Salam.

Potrivit rezultatelor, Kim Kardashian este cea mai căutată persoană în Franța, Noua Zeelandă sau SUA, în timp ce Lionel Messi a ocupat prima poziție a podiumului în Cuba, Ciad sau Congo.

Kardashian și Messi sunt urmați îndeaproape de Cristiano Ronaldo, care a ieșit primul în 21 de țări, în timp ce Nicki Minaj și Rihanna au strâns 13, respectiv 11 țări.

Time a prezentat o hartă interactivă cu rezultate din toate țările care au participat la sondaj și, printre statele menționate se numară și România. Compatriotii noștri au fost cel mai curioși în legatură cu un manelist – Florin Salam.

Vecinii noștri din Ungaria l-au căutat pe Cristiano Ronaldo, cei din Moldova și Ucraina pe Vladimir Putin, cei din Serbia pe Svetlana Ražnatović (cântăreață pop – folk), iar bulgarii l-au preferat pe Azis (cântăreț pop – folk).

sursa: time.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ca cultura

    joi, 24.12.2015 at 09:52

    Deci si de aici se vede ce putem noi si bulgarii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax