Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un medic din România a descoperit un tratament inovativ pentru Parkinson. Tratament gratuit, rezultate spectaculoase

Publicat

maini

Mulţumită unui tratament inovativ, descoperit în urma unor cercetări realizate timp de 19 ani, un medic din Constanţa le oferă o şansă la o viaţă mai bună celor care suferă de Parkinson. Bolnavii pot merge singuri şi nu mai sunt atât de dependenţi de ceilalţi.

Medicul neurolog Any Docu Axelerad a început, în urmă cu 19 ani, o cercetare menită să amelioreze viaţa celor care suferă de maladia Parkinson. A descoperit o modalitate de a administra ţintit tratamentul, iar astfel medicaţia îşi face mult mai bine efectul.

”Se montează endoscopic. Endoscopul se introduce pe cale bucală. Apoi, prima parte din sondă, de aici şi până aici pătrunde prin abdomen. Apoi, introducem a doua sondă, prin interiorul celeilalte care merge mai departe până în intestinul subţire, în jejur unde trebuie să ajungă practic medicamentul” spune medicul Any Docu Axelerad.

Pot beneficia de tratamentul inovativ doar cei care se află într-un stadiu avansat al bolii, adică suferă de Parkinson de mai bine de 10 ani. Intervenţia prin care este montat dispozitivul nu este una periculoasă.

doc

Sunt şi contraindicaţii de administrare. Deci, nu se poate indica la cei cu insuficienţă cardiacă severă, la cei cu aritmii severe, la cei cu melanoame, deci tumori ale pielii, la cei care au glaucom cu unghi închis, la cei cu accident vascular cerebral acut. În momentul în care introducem sonda, noi de fapt perforăm peretele abdominal. Endoscopia şi acestă manevră de perforaţie ar avea un risc teoretic de infecţie. Iar acest aparat menţine o condiţie de sterilizare perfectă” adaugă medicul.

Manevra durează undeva între 15 şi 20 de minute, cu o sedare uşoară. Pacientul este monitorizat tot timpul, nu simte nicio durere nici în timpul procedurii şi nici după ce se trezeşte.

Pacientul rămâne în spital doar câteva zile. Iar la externare pleacă cu un dispozitiv care îl ajută să ducă o viaţă aproape normală.

Tratamentul este gratuit.

Sursă: Digi24.ro

Sursă foto: website cabinet Any Docu Axelerad

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax