Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un microbist convins şi-a luat la bătaie nevasta pentru că nu l-a lăsat să urmărească începutul Campionatului Mondial de Fotbal

Publicat

Incident într-un bar din cartierul albaiulian Ampoi I, joi seara. Un bărbat şi-a lovit soţia cu pumnii şi picioarele, pentru că a „îndrăznit” să-l deranjeze în timp ce urmărea începutul Campionatului Mondial de Fotbal şi să-l cheme acasă. Au intervenit jandarmii, care au întocmit proces verbal şi îl vor înainta poliţiei.

Aflat joi, 12 iunie, într-un local din cartierul albaiulian Ampoi 1, Dorel M. (64 de ani) viziona alături de mai mulţi prieteni debutul Campionatului Mondial de Fotbal. În jurul orei 21.00, soţia acestuia a intrat în bar şi i-a cerut să o însoţească spre casă.

Aflat deja sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a refuzat categoric, iar cei doi au început să se certe. Deşi, iniţial, bărbatul a avut o atitudine conciliantă, încercând “ cu vorba bună ” să-şi convingă soţia să plece singură acasă, ulterior, constatând că aceasta nu renunţă la intenţia cu care intrase în local, a ameninţat-o cu acte de violenţă, a îmbrâncit-o, iar într-un final a pus capăt disputei lovind-o cu pumnii şi picioarele.
Femeia a reuşit să fugă şi a sunat la 112.

În ajutorul acesteia a intervenit un echipaj de jandarmerie care a constatat că prezenta semne ale unei agresiuni fizice şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, respectiv  de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate.

Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax