Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Un milion de stele”, acțiune de solidaritate organizată de Caritas Alba Iulia. Se pot face donații online

Publicat

În mod tradițional, Caritas Alba Iulia organizează acțiunea de solidaritate ”Un milion de stele” în octombrie a fiecărui an, potrivit reprezentanților organizației.

”Anul aceasta pe 17 octombrie, de Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei, ar fi a doisprezecea oară când am ilumina un spațiu public cu lumânări, dar pentru a ne proteja sănătatea am anulat ieșirea în public.

Cu toate acestea, în perioada dificilă de pandemie este și mai important să arătăm solidaritatea față de nevoiași.

Putem să facem acest lucru simbolic și în realitate! Dacă aprindem o candelă acasă și o așezăm în fereastră, ne exprimăm simbolic că ne pasă de cei aflați în dificultate, iar donând îi putem ajuta și în realitate.

Anul acesta așteptăm donațiile în spațiul virtual. Avem nevoie de suport pentru ca colegii noștri să ajungă la beneficiari în siguranță, să-i protejăm pe ei. Din banii strânși dorim să achiziționăm echipamente de protecție” au transmis reprezentanții Caritas Alba Iulia.

Organizaţia Caritas Alba Iulia este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, înfiinţată în baza Legii nr. 21/06.02.1924 de Arhiepiscopia Romano Catolică din oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax