Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un minor a încercat să fure banii dintr-o sală de jocuri din Sebeș, însă a fugit cu mâna goala. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un minor din Sebeș s-a ales cu doi ani de internare într-un centru de detenție după ce a încercat să fure banii dintr-o sală de jocuri de noroc din localitate.

Însă, chiar dacă a amenințat-o cu un cuțit pe femeia care lucra la sala de jocuri, nu a reușit să fure nici un ban deoarece aceasta nu avea încasări. 

Fapta s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2020, dar o primă condamnare a venit 10 luni mai târziu, pe 11 noiembrie.

Ce s-a întâmplat

Întreaga fapta este descrisă în motivarea instanței din Sebeș.

Tânărul, D.N.G, l-a contactat în noaptea respectivă pe un prieten pentru a merge la o sala de jocuri de noroc. Când s-au vazut acesta i-a spus prietenului că vrea să fure banii de la sala de jocuri respectivă și i-a spus că are un cuțit pe care îl va folosi.

Cei doi s-au deplasat la sala de jocuri. Acolo, în timp ce prietenul său juca la aparate, tânărul în cauză a stat o perioadă în sală, dar apoi a părăsit locația.

Mai târziu și-a pus un fular pe fața și s-a deplasat direct la femeia care lucra pe sala. Sub amenințarea cuțitului pe care îl avea asupra sa, a obligat-o pe fată să deschidă borseta, însă aceasta nu avea nici un ban în ea.

Atunci incuplatul ”a bruscat-o și i-a solicitat să se deplaseze în locul unde se află seiful. Aici profitând de faptul că inculpatul G. N. s-a aplecase asupra seifului, numita (…) a acționat butonul de panică, motiv pentru care acesta s-a ridicat și după un schimb de replici a fugit, întreaga activitate infracțională a suspectului G. D. N. fiind surprinsă de camerele de supraveghere video amplasate atât la interiorul cât și la exteriorul sălii de jocuri mecanice”, se arată în motivarea instanței din Sebeș.

La scurt timp tânărul a fost prins de polițiști, însă acesta nu era la prima abatere de la litera legii. În trecut, minorul a mai fost condamnat la un an și 4 luni pentru o altă infracțiune, însă cu suspendare.

După fapta comisă la sala de jocuri, magistrații l-au condamnat la ”măsura educativă a internării într-un centru de detenție pe o durată de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, se arată în decizia judecătorilor.

La o zi distanță de la decizia Judecătoriei Sebeș, un apel a fost făcut, iar dosarul va ajunge pe rolul instanței superioare, care va da o sentință definitivă.

sursă foto: arhiva alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax