Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un minor de 16 ani din Alba Iulia a produs un prejudiciu de 8.000 de lei. A furat bunuri din case aflate în construcţie

Publicat

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, fiind principalul suspect în mai multe cazuri de furt din case aflate în construcţie. Prejudiciul total se ridică la valoarea de 8.000 de lei. Acesta este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale împreun cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, joi, pe principalul suspect de comiterea mai multor fapte de furt de pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada martie – mai 2013, N.R.A. (16 ani), din Alba Iulia, a comis şapte furturi din imobile aflate în construcţie, în care a pătruns prin efracție şi din care a sustras componente ale instalaţiilor electrice şi de încălzire.

Valoare totală a prejudiciului cauzat prin faptele sale se ridică la suma de 8.000 de lei, o parte fiind recuperat de către poliţişti.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorului, pentru că există indicii temeinice că acesta a comis şi alte furturi pe raza municipiului Alba Iulia, precum şi în vederea recuperării integrale a prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax