Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un minor de 16 ani din Alba Iulia este cercetat pentru furt calificat. A sustras trei uşi metalice din hala firmei „Ardealul” SA

Publicat

pol

Un minor în vârstă de 16 ani din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, este cercetat pentru furt calificat, după ce luni, poliţiştii l-au identificat ca principal suspect într-un incident petrecut joi, 20 septembrie. Băiatul a intrat în hala societăţii comerciale „Ardealul” SA şi sustras trei uşi metalice, pe care le-a valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Prejudiciul se ridică la suma de 4.000 de lei şi nu a fost recuperat până în acest moment.

În data de 24 septembrie, ora 8.00, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faţă de un minor de 16 ani, din Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea unui furt de elemente metalice, comis la data de 20 septembrie.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că joi, în jurul orei 16.00, C.R.E., din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns printr-o breşă a gardului împrejmuitor în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, iar, dintr-o hală, a sustras trei uşi metalice, pe care le-a valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase.
Prejudiciul estimat prin fapta sa se ridică la suma de 4.000 de lei, iar până în prezent nu a fost recuperat.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax