Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un minor din Aiud a spart o magazie și a furat două drujbe. A fost prins și s-a ales cu un dosar penal

Publicat

Un minor de 15 ani din Aiud a fost identificat de polițiști ca persoană bănuită de furt. Acesta ar fi sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei din magazia unui cetățean din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 09 septembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din Aiud au identificat un minor de 15 ani, din municipiu, ca bănuit de săvârşirea unui furt care a fost semnalat poliției la data de 5 septembrie 2020.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la începutul lunii septembrie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, într-o anexă din Aiud, care aparține unui bărbat de 71 de ani, de unde ar fi sustras două drujbe și o mașină de filetat cu baterie și încărcător, în valoare de 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti și restituit păgubitului, iar față de minor cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax