Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un minor din Blaj a fost prins de polițiști în timp ce fura mai multe telefoane și tablete dintr-o societate comercială

Publicat

politie noaptea

Un minor de 15 ani din Blaj a fost prins în noaptea de 28 spre 29 septembrie, în timp ce fura mai multe tablete și telefoane mobile dintr-o societate comercială. 

După ce alarma magazinului a pornit, polițiștii au ajuns de urgență în zona respectivă și l-au prins în flagrat pe tânăr.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 28/29 septembrie 2021, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112,  cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiu, s-a declanșat sistemul de alarmă.

Patrula de siguranță publică s-a deplasat imediat în zona magazinului, iar la scurt timp a identificat un minor, în vârstă de 15 ani, din Blaj, asupra căruia au fost găsite cinci telefoane mobile și trei tablete, în valoare de 3.190 de lei, pe care le-ar fi sustras din incinta societății comerciale.

Bunurile au fost restituite reprezentanților societății păgubite, iar față de minor a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax