Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un minor în vârstă de 16 ani a lovit gardul unui imobil, cu maşina furată de la unchiul său

Publicat

Un minor în vârstă de 16 ani a sustras, miercuri, cheile autoturismului unchiului său, parcat în faţa casei, l-a condus câteva sute de metri pe străzile din apropiere şi a intrat în gardul unui imobil de pe strada Craivei din Alba Iulia.

Agenţii de la Poliţia Municipiului Alba Iulia au găsit, la locul faptei, doar autoturismul oprit în gardul imobilului, abandonat de către şofer.

După aproximativ 15 minute, aceştia l-au identificat pe tânărul care condusese maşina. Minorul de 16 ani intrase în locuinţa unchiului său şi luase cheile de contact ale autoturismului. După ce a pornit maşina şi a condus-o câteva sute de metri, pe străzile din apropiere, acesta a intrat în coliziune cu un gard.

Minorul nu a suferit leziuni corporale şi nici nu consumase băuturi alcoolice. Până în prezent, acestuia i s-au întocmit actele premergătoare cercetării penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului produs.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax