Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un minor și doi bărbați din Blaj, REȚINUȚI. Aflați sub influența alcoolului, s-au luat la bătaie cu patru tineri din municipiu

Publicat

politie

duba politie 1 Un minor și doi bărbați din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce au fost implicați într-un conflict spontan cu patru tineri din municipiu. Trei dintre persoanele implicate au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transferată la o clinică din municipiul Târgu Mureş, având leziuni la cap.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.G., de 58 de ani, S.G.V., de 24 de ani precum şi faţă de un minor de 17 ani, toţi din municipiul Blaj, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tulburarea ordinii publice”, „violare de domiciliu” şi „lovire sau alte violenţe”.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 21 august a.c., în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, fiind sub influenţa alcoolului, au avut un conflict spontan cu patru tineri din municipiu, aplicându-şi reciproc, lovituri. Conflictul a continuat şi la domiciliul unora dintre ei, unde cei trei bărbaţi reţinuţi au pătruns, fără drept.

Trei dintre persoanele implicate în conflict au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transferată la o clinică din municipiul Târgu Mureş, având leziuni la cap.

Urmează ca, în cursul zilei de marți, 23 august, cele trei persoane reţinute să fie prezentate în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de concluziile medico – legale, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptelor cu violenţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax