Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un miting electoral al PSD Alba la care este invitat și Victor Ponta a anulat serbarea unei şcoli la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Vineri, 23 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia este programată prezentarea candidaţilor PSD Alba la europarlamentare, la care ar urma să participe premierul Victor Ponta şi vicepreşedintele PSD, Mircea Duşa. Evenimentul însă a dat peste cap planurile elevilor, părinţilor şi profesorilor de la o şcoală din oraş, care organizau un eveniment în aceeaşi locaţie. Conducerea școlii a fost nevoită să anuleze serbarea și să o programeze pentru o altă dată.

Prezentarea candidaţilor social-democraţi la europarlamentare şi în judeţul Alba ar urma să aibă loc cu doar două zile înainte de desfăşurarea alegerilor. Cu invitaţi de la „centru”, printre care premierul Victor Ponta, evenimentul este menit să convingă electoratul că oamenii partidului sunt demni de încredere. Însă o primă „lovitură de imagine”, dacă putem să o numim aşa, este faptul că organizarea întâlnirii electorale a încurcat planurile unei şcoli din Alba Iulia, care este nevoită să refacă programarea unei serbări la care ar urma să fie premiaţi elevii olimpici.

Situaţia a fost confirmată şi de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, care scrie pe reţeaua de socializare că evenimentul a fost pregătit de unitatea şcolară din timp, iar sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia era  deja închiriată și  invitaţiile pe care era precizată data și locația evenimentului fuseseră tipărite:

“Incredibil ce se întâmplă în zilele noastre: premierul Victor Viorel Ponta şi PSD scot afară din Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, părinții şi copiii Școlii Generale <Avram Iancu> din Alba Iulia. Deşi au închiriat sala din timp pentru 23 mai, ora 17.00 şi s-au tipărit invitaţiile, evenimentul a fost anulat pentru ca Ponta şi PSD să poată ţine mitingul la Casa de Cultură. În cadrul sărbătorii școlii, ar fi trebuit premiaţi olimpicii, iar elevii talentaţi urmau să susțină un spectacol în faţa părinţilor”, susţine Florin Roman.

Reprezentanții PSD Alba au confirmat informația că în data de 23 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc un miting electoral la care este posibil să participe premierul Victor Ponta și ministrul Apărării, Mircea Dușa.

Serbarea elevilor de la şcoala din Alba Iulia a fost amânată cu cinci zile, pe data de 28 mai.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax