Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un monument religios, profanat de un bărbat din Alba. A scandalizat o comunitate întreagă cu faptele oribile pe care le-a făcut

Publicat

Un bărbat din Roșia Montană, cartierul Dăroaia a fost condamnat de magistrații din Câmpeni, după ce a scandalizat locuitorii cartierului. 

Bărbatul a fost judecat pentru loviri sau alte violențe, dar și pentru profanare de obiecte de cult. La câteva luni după ce a comis faptele oribile, magistrații din Câmpeni au dat o primă decizie în cazul său.

În data de 2 septembrie decizia magistraților a fost dată, iar motivarea a fost făcută public.

Potrivit motivării instanței, la data de 27.02.2022, în jurul orelor 18:30 – 19:00, a lovit o persoană cu pumnul în zona feței.

De asemenea la data de 27.02.2022, în jurul orelor 18:30 – 19:00, pe fondul consumului excesiv de alcool și în timp ce se afla pe drumul public din Roșia Montană, a început să strige, să profereze cuvinte și expresii jignitoare, să rupă jerbele și florile din plastic, să spargă vazele cu flori aflate pe un monument religios de tip troiță, să rupă cablurile de alimentare ale sistemului de iluminare ale acestuia și și-a scos organul genital din pantaloni și a urinat pe monumentul religios, producând prin comportamentul anterior menționat scandalizarea cetățenilor din zonă”, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele sale acesta a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu amânare. De asemenea a mai fost obligat la muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 50 de zile, aceasta urmând să se execute în domenii stabilite în acest sens la nivelul Consiliului Local Roșia Montană sau la Consiliul Local Abrud.

Pedeapsa din 2 septembrie 2022 nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax