Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un motociclist care circula pe strada Cloșca din Alba Iulia s-a prăbuşit pe carosabil, după ce un autoturism i-a ieșit în față

Publicat

accident motocicleta Miercuri, în jurul orei 16.30, un motociclist care circula pe strada Cloșa din municipiul Alba Iulia a căzut cu autovehiculul pe carosabil, încercând să evite un autoturism care ieșea de pe strada Arnsberg.

În urma evenimentului, motociclistul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iunie, în jurul orelor 15:42, B.G. o femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arnsberg din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Coşca, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, care circula înspre B-dul Revoluţiei. Pentru a evita impactul cu autoturismul, motociclistul a făcut o manevră bruscă din cauza căreia s-a dezechilibrat şi a căzut.

În urma accidentului C.V.A., de 34 de ani, din Alba Iulia, a suferit o fractură de claviculă şi un traumatism minor la cap.

Ambii conducători de autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax