Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ, pe Dealul Furcilor din Alba Iulia

Publicat

Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ, sâmbătă, în timp ce efectua lucrări pentru introducerea canalizării la o casă de pe Dealul Furcilor din Alba Iulia.

Acesta este angajat la o firmă de construcţii şi muncea la introducerea unei canalizări, pe o proprietate privată situată în municipiul Alba Iulia, în zona Dealul Furcilor. Un mal de pământ s-a surpat şi l-a prins pe muncitor până la brâu.

Sosiți la fața locului, echipajele de intervenţie au reuşit să-l scoată la timp pe bărbat, care se afla într-o stare de semi-inconștiență. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, pentru investigati amănunțite.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„În data de 16.07.2011, ora 1106, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire că pe strada Dealul Furcilor din Alba Iulia, un mal de pământ s-a surpat peste o persoană care săpa un canal.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în zona respectivă, 5 muncitori, angajaţi ai unei firme din Alba Iulia, au executat o lucrare de canalizare la un imobil.

După ce a fost săpat şanţul, adânc de 2 metri şi lung de 12 m, cu ajutorul unui buldoexcavator, unul dintre muncitori, T.I.C., de 46 de ani, din judeţul Alba, a intrat în şanţ pentru a găsi conducta de canalizare, iar, în timp ce săpa cu o casma, peretele lateral dreapta al şanţului, care nu a fost asigurat cu scut de protecţie, s-a surpat, iar bărbatul a fost îngropat până la brâu.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, unde a fost diagnosticat cu politraumatism prin strivire cu ruptură musculară şi hematom retroperitonian, hemoperitoneu şi şoc hemoragic.

Cercetările sunt continuate împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax