Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un muncitor din Nepal, înjunghiat la Alba Iulia: Agresorul este un coleg nepalez. Victima a ajuns la spital

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 20 de ani, din Nepal, a fost reținut de polițiști după ce și-a atacat un coleg de muncă cu un cuțit. Victima este tot un muncitor din Nepal, iar agresiunea s-a petrecut într-un apartament din Alba Iulia. 

Scandalul a pornit de la o o discuție în contradictoriu, iar până la o agresiune fizică a mai fost doar un pas. 

Victima, bărbatul de 30 de ani a fost transportat la spital de către o persoană din Alba Iulia, iar mai apoi a fost anunțată poliția.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 noiembrie 2023, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, cetățean nepalez, care locuiește cu rezidență legală în municipiul Alba Iulia și care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în seara zilei de 23 noiembrie 2023, în timp ce se afla într-un apartament din municipiul Alba Iulia, împreună cu un alt bărbat de 30 de ani, cetățean nepalez cu rezidență legală în municipiu, pe fondul unor discuții contradictorii ar fi devenit violent și i-ar fi cauzat, acestuia din urmă, leziuni corporale, cu un cuțit.

Victima a fost transportată la spital de către un cetățean din municipiul Alba Iulia, iar ulterior a fost anunțată poliția.

În cursul zilei de azi, 24 noiembrie 2023, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 24.11.2023 at 11:19

    Afară din ţară cu criminalul !

  2. Mirciulică

    vineri, 24.11.2023 at 11:34

    Mult a durat. Haideti sa tot importam ingineri si medici din nepal, pana la violenta a mai fost un pas, pana sa se apuce de violat si crime mai sunt 2.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax