Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un nepalez aflat în Alba va fi extrădat la cererea autorităților din Nepal. Este cercetat pentru o faptă foarte gravă

Publicat

Un cetățean nepalez aflat în județul Alba va fi extrădat în țara sa de origine. Acesta este cercetat penal, în Nepal, pentru o faptă deosebit de gravă. 

În data de 23 februarie a fost arestat preventiv, iar de atunci magistrații Curții de Apel Alba Iulia au judecat cererea de extrădare. 

Recent, în data de 1 martie 2024, magistrații au admis cererea de extrădare formulată de Ministerul Afacerilor Interne din Nepal.

Potrivit surselor judiciare alba24.ro, bărbatul este cercetat în Nepal, într-un dosar de viol. Acesta ar fi fugar de aproximativ doi ani.

În data de 1 martie, magistrații din Alba Iulia, au admis cererea de extrădare. În timpul audierilor magistrații români i-au prezentat acestuia modalitatea de extrădare pasivă, dar bărbatul din Nepal nu a fost de acord cu acest lucru.

Drept urmare, aceștia au admis cererea autorităților din Nepal.

”admite cererea de extrădare formulată de Ministerul Afacerilor Interne din Nepal privind persoana extrădabilă N. G., deținut în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba. Menține arestarea provizorie a persoanei extrădabile N. G. până la predarea acesteia”, se arată în minuta pe scurt a magistraților din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax