Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un norvegian care a vizitat toate ţările lumii recomandă România, pe primul loc, în top destinaţii turistice. A fost şi în judeţul Alba

Publicat

Gunnar Garfors Un norvegian în vârstă de 40 de ani care a vizitat toate ţările lumii recomandă România, pe primul loc, ca destinaţie turistică. Bărbatul a stabilit o listă cu 12 destinaţii unde, în opinia sa, oricine ar trebui să meargă, iar ţara noastră conduce preferinţele. Norvegianul a vizitat, în România, inclusiv mai multe localităţi din judeţul Alba.

Gunnar Garfors este consultant new media şi a devenit oficial cel mai tânăr călător care a reuşit să viziteze în timpul liber toate cele 198 de ţări, până la vârsta de 37 de ani. Recordul a fost atins în anul 2013, când Gunnar a terminat de vizitat toate statele lumii. Acum el scrie o carte despre această aventură impresionantă şi a publicat şi fotografii din călătoriile sale.

În România, Gunnar Garfors a fost impresionat de Transilvania, cu munţii şi castelele ei, dar şi de Bucureşti şi a fost, evident, amuzat de legenda despre Dracula.

I-a plăcut, de asemenea, berea românească.

A vizitat oraşele Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Călăraşi, Slatina, Braşov, Sibiu şi mai multe localităţi din judeţele Alba, Mureş, Covasna şi Harghita.

(P)  Haine, pantofi și accesorii sport  pentru călătorii pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Următoarele ţări din lista celor 12 destinaţii care merită vizitate sunt: Madagascar, Islanda, Vietnam, Kîrgîztan, Kiribati, Noua Zeelandă, Nicaragua, Sierra Leone, Republica Dominicană, Norvegia, Uruguay.

În Bulgaria, el a trecut prin Plovdiv, Kyustendil, Stara Zagora, Haskovo, dar a vizitat şi staţiunile de la Marea Neagră (Burgas, Varna, Dobrich). Deşi a călători foarte mult, Gunnar a avut un loc de muncă la Norwegian Broadcasting Corporation, dar a putut să lucreze în deplasare, astfel că activitatea lui nu a avut de suferit în timpul excursiilor. „Călătoriile mele arată că nu e obligatoriu să renunţi la slujbă ca să poţi vedea lumea. Trebuie doar să ai un plan bun şi multă îndrăzneală”, spune Gunnar.

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax