Connect with us
Publicitate

ABRUD

Un nou caz confirmat de coronavirus în Ciuruleasa. Peste 150 de probe au fost recoltate din comună si din orașul Abrud

Publicat

În comuna Ciuruleasa a fost depistat vineri o nouă persoană infectată cu coronavirus, contact direct cu un caz pozitiv, ca urmare a anchetei epidemiologice, a transmis directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Acesta este al 15-lea caz confirmat în comuna Ciuruleasa. Potrivit libertatea.ro, este vorba despre viitoarea soție a viceprimarului din localitate, Marius Cioara, care a intrat și el la izolare, asimptomatic. Femeia lucrează la primăria din Abrud, care era închisă de săptămâna trecută în urma unui alt caz pozitiv la coronavirus, respectiv soțul unei angajate din instituție.

Vezi și HARTA: LISTA pe localități a cazurilor de coronavirus din Alba. Cele mai multe, în Alba Iulia

Potrivit acestuia, în comuna Ciuruleasa și în orașul Abrud au fost recoltate peste 150 de probe.

„Atât persoanele pozitive cât și contactii direcți declarați au fost izolati la domiciliu conform metodologiei. Anchetele DSP au vizat intensificarea măsurilor legale de izolare la domiciliu, precum și limitarea extinderii”, a mai precizat Alexandru Sinea.

De asemenea, trei persoane din comuna Ciuruleasa, confirmate anterior ca fiind infectate, asimptomatice, au fost retestate de către DSP Alba, iar rezultatele au fost tot pozitive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax