Connect with us
Publicitate

AIUD

Un nou caz de coronavirus la Aiud. Precizări din partea autorităților

Publicat

primaria aiud

Un nou caz de coronavirus a fost raportat la Aiud. Dacă în ultimele zile, numărul cazurilor confirmate pozitiv în Aiud era de patru, marți, 28 aprilie, reprezentanții Primăriei Aiud au scris pe Facebook, că numărul celor infectați pozitiv se ridică la cinci. 

De asemenea, la Aiud sunt confirmate nouă persoane vindecate, o persoană decedată și 26 de persoane izolate la domiciliu.

”Cu privire la noul caz apărut, vă putem comunica faptul că este vorba despre o aiudeancă ce locuiește și muncește în Cluj Napoca, testată pozitiv COVID-19 acolo și care a dorit să fie tratată acasă, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud” au transmis pe Facebook reprezentanții Primăriei Aiud.

Reamintim că la nivelul județului Alba sunt confirmate până în prezent 169 de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, în județul Alba. Bilanț: 169 de îmbolnăviri, 104 vindecări, 10 decese

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax