Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un nou incendiu a izbucnit la spațiul dezafectat de lângă Poarta I a Cetății Alba Carolina. A început să iasă fum din clădire

Publicat

pompier

smurd pompieri masinaPompierii din Alba Iulia au fost chemați, și sâmbătă seara, să intervină  la spațiul dezafectat din zona Porții I a, după ce din clădire a început să iasă fum. Potrivit IPJ Alba, cel mai probabil oamenii străzii au intrat din nou în clădire.

UPDATE: Incendiul nu a produs pagube. Potrivit ISU Alba, “Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit vineri noaptea, la ora 1.36, în municipiu, pe strada Mihai Viteazu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie dezafectată. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui eveniment au ars deșeuri de textile și de carton”.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil după ce persoane neidentificate au fumat în zonă.

La același spațiu a fost sesizat un incendiu vineri noaptea, în jurul orei 1.30. Potrivit ISU Alba, incendiul a fost provocat de la o țigară lăsată de oamenii străzii. Nu au existat pagube materiale.

Se pare că spațiul aparține proprietarului pizzeriilor Erol din Alba Iulia, Tunan Ali. Pe vremuri acolo funcționa o ceainărie după care a fost un punct al gardienilor publici. Acum, spațiul este folosit pe post de depozit și adăpost de către oamenii străzii.

VEZI: Incendiu la Poarta I a Cetății. O anexă gospodărească a luat foc. Pompierii au fost chemați să intervină

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax