Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un nou pas pentru modernizarea DN 14B, între Blaj și Teiuș. Protocol de colaborare, semnat la Ministerul Transporturilor

Publicat

La Ministerul Transporturilor a fost semnat luni, 14 martie, protocolul de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Consiliul Județean Alba, Primăria municipiului Blaj și primăriile din Teiuș, Crăciunelu de Jos și Mihalț, pentru realizarea documentației tehnice și elaborarea proiectului tehnic în vederea executării lucrărilor de modernizare a Drumului Trans Regio DN 14B Blaj – Teiuș – A10, a anunțat primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar. 

„Lucrările vor fi finanțate de CNAIR, prin programul investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2021 – 2023.

Proiectul „Blaj – Teiuș – A10” vizează modernizarea DN 14B, prin realizarea, acolo unde se poate, a câte două benzi de circulație pe fiecare sens, construirea a două poduri rutiere peste pasajele de cale ferată de la Teiuș și Crăciunelu de Jos, precum și scoaterea traficului greu din comuna Crăciunelu de Jos, singura localitate traversată în prezent de DN 14B, pe ruta Blaj – Teiuș.

În acest fel, vom asigura o conexiune rapidă a Blajului cu autostrada A10 (Sebeș – Turda), cu beneficii majore în dezvoltarea economică și turistică a întregii zone.

Urmează varianta ocolitoare a municipiului Blaj! Investim în Blaj, investim în noi!”, a scris primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax