Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou proiect online, inițiat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” pentru copiii din județul Alba

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” continuă seria activităților online cu un nou proiect numit „Micul actor”. Proiectul face parte din programul Workshop Prichindel.

Potrivit reprezentanților teatrului, proiectul vizează organizarea unor ateliere de scriere creativă, mânuire păpuși, improvizație scenică sau tehnica vorbirii.

De asemenea, primii care vor profita de acest proiect, sunt copiii de clasa a IV-a ai Școlii Gimnaziale „Nicolae Drăgan” Galda de Jos, precum și un grup de clasa a IV-a ai școlilor gimnaziale din Săsciori și Daia Română.

 

Reprezentații teatrului își propun, în cadru primului atelier, să îi învețe pe copii cum să scrie o poveste, o poezie sau o piesă de teatru.

De asemenea, de mare succes în rândul elevilor s-au bucurat „Lecția de teatru” și întâlnirile-lectură, realizate online pe platformele școlilor și care a beneficiat de prezența a peste 860 de copii, au mai spus reprezentanții teatrului într-un comunicat de presă.

Mai multe informații cu privire la activitățile desfășurate vor fi disponibile pe paginile de facebook ale instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax