Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un nou punct de lucru ISU-SMURD va fi deschis în județul Alba. Unde va funcționa

Publicat

În județul Alba va fi deschis un nou punct de lucru ISU-SMURD. Anunțul a fost făcut de către deputatul Florin Roman, care s-a referit la noi investiții în sănătătate.

Noul punct de lucru ISU-SMURD va funcționa la Jidvei, potrivit sursei citate.

În Alba funcționează deja mai multe puncte de lucru SMURD-ISU, la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir.

Florin Roman a amintit și de investiția de 46 de milioane de euro fără TVA pentru construirea noului spital de oncologie și cardiologie intervențională la Alba Iulia. Proiectul a fost selectat pentru finanțare prin PNRR. Se află pe poziția a șasea, în ordinea punctajelor de eligibilitate, pe lista celor 27 de unități medicale ce vor primi finanțare.

Vezi și Noul spital cu secții de oncologie și cardiologie la Alba Iulia va fi construit cu bani PNRR. LISTA unităților ce obțin finanțare

Noi investiții în sănătate

Despre proiectul privind noul spital, Florin Roman spune că integrează inclusiv partea de heliport.

”Proiectul integrează inclusiv partea de heliport.

Vreau să felicit echipa de tehnicieni a spitalului județean, formată din doar trei oameni, puțini dar eficienti și inimoși, conduși de managerul Diana Mârza. Au făcut o treabă excelentă, pregătind un proiect matur în doi ani de birocrație.

Sunt 46 de milioane de euro, fara TVA, care vor finanța acest nou corp de spital, poate cea mai importantă investiție în infrastructura județeană, după autostrada Sebeș-Turda.

Venim și cu alte vesti bune în scurt timp, pentru că împreună cu Diana Mârza (directorul Spitalului Județean de Urgență Alba – n.r.) și Ion Dumitrel (președintele CJ Alba – n.r), șeful ISU, col. Costea (Ovidiu Costea – inspector-șef ISU Alba – n.r.), pregătim noi investiții în sănătate! Azi, doar una dintre ele: Jidvei a primit aprobarea pentru un punct de lucru SMURD-ISU”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax