Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou record de vizitatori la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia: Peste 75.000 de persoane în primele zece luni din 2013

Publicat

În primele zece luni ale acestui an, la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia s-a înregistrat un nou record de vizitatori. În perioada ianuarie-octombrie, nu mai puţin de 75.456 persoane au trecut pragul muzeului. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, instituţia albaiuliană a înregistrat numai 54.773 vizitatori. Numărul record de vizitatori se datorează şi proiectelor de succes iniţiate în ultimul timp de muzeul albaiulian, dar şi evenimentelor organizate de adiministrația locală şi judeţeană.

Printre cele mai cunoscute proiecte se numără Noaptea Muzeelor, spectacolele cu Garda Romană de la Apulum și Lupii de Fier ai Apoulonului, iar evenimentele care au avut un aport la numărul de vizitatori sunt Zilele Oraşului, Festivalul Roman Apulum, Festivalul Dilema Veche, Festivalul Sărbătoarea Muzicii şi altele.

Cele mai aglomerate luni au fost mai, iunie, iulie şi august, perioadă în care media de vizitatori a depăşit cifra de 10.000. Spre exemplu, în luna august s-a înregistrat un număr de 14.703 vizitatori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax