Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou scandal în „Lumea Nouă”: Două femei au fost amendate cu câte 200 lei pentru că i-au susținut violent pe „protagoniști”

Publicat

Două femei din Alba Iulia s-au ales cu câte o amendă de 200 lei, după ce, prin comportamentul lor violent, au îngreunat intervenția jandarmilor, solicitați pentru a aplana un conflict de stradă. Cu toate că certăreții au găsit o cale pașnică de a comunica, „susținătoarele” acestora au continuat scandalul, prin înjurături și strigăte.

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sâmbătă 10 august, în jurul orei 10.00, pe strada Eleşteului din Alba Iulia, pentru a aplana un conflict între doi vecini. La fața locului, jandarmii au găsit mai multe persoane care, prin strigăte, înjurături şi expresii triviale, susţineau vehement câte un „protagonist”.

Jandarmii le-au explicat acestora că un astfel de comportament este ilegal şi poate fi sancţionat, iar în scurt timp majoritatea persoanelor a înţeles să părăsească zona. Nu a fost cazul a două femei, A.N.M. (22 de ani) şi R.S. (34 de ani), care au rămas şi au continuat violenţa verbală. Deşi au fost din nou invitate să plece, unul dintre motive fiind că prin acţiunea lor împiedică activitatea jandarmilor, cele două au refuzat, drept pentru care, potrivit art. 3, pct. 1 din Legea 61/1991, republicată, au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Ironia face că, vecinii între care izbucnise iniţial incidentul, în urma discuţiilor cu jandarmii au găsit o cale de dialog, s-au împăcat şi au fost sancţionaţi doar cu câte un avertisment verbal.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax