Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șef nou, propus prin delegare la șefia DNA Alba Iulia. Interimat și la conducerea Parchetului Curții de Apel Alba Iulia

Publicat

Pe ordinea de zi a Consiliului Superior al Magistraturii s-au aflat astăzi o serie de proiecte care privesc în mod direct instituțiile de justiție din județul Alba. Astfel, pentru șefia DNA Alba Iulia a fost propusă, prin delegare, Alina Diana Rasovan, după pensionarea Danusiei Boicean, din această funcție.

Aceasta a fost propusă în funcţia de procuror şef delegat al Serviciului Teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Alina Diana Rasovan este procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie și a lucrat anterior (până în 2014) și la DIICOT Alba, unde a fost detașată. Colegii acesteia au declarat pentru Alba24 că este un profesionist foarte bun.

Pe ordinea de zi a mai fost și propunerea de delegare în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş a Danielei Constantin, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Aceasta a condus și până acum, prin delegare, instituția.

Propunerea de delegare în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia procurorului Ilie Narița. Și acesta conducea instituția prin delegare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax